Aanzicht-1

SAMENSTELLEN SOLIDE WONINGPORTEFEUILLE

Dop Vastgoedbeheer adviseert en begeleidt bij het tot stand komen van solide beleggingsportefeuilles. Met regionale expertise kunnen wij u als geen ander begeleiden bij het samenstellen van vastgoedportefeuilles met een interessant rendement. Middels een uitgewerkt zoekprofiel gaat ons team voor u op zoek naar objecten die voldoen aan uw wensen.

WAAROM UW VERMOGEN INVESTEREN IN ONROEREND GOED?

Als vastgoedadviseur zijn wij overtuigd van de stabiele waardeontwikkeling op lange termijn van onroerend goed. Ook zijn ‘’stenen’’ veel tastbaarder dan bijvoorbeeld aandelen. U bent voor 100% eigenaar en u bepaalt wat er gebeurt. Uw vermogen op de bank levert u een minimaal rendement op terwijl woningen zorgen voor zowel waardestijging als huuropbrengsten. Krijgt u meer vermogen beschikbaar dan kunnen wij extra woningen voor u aankopen. Dop Vastgoedbeheer adviseert, regelt en biedt mogelijkheden waardoor u kunt genieten!

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis, bespreken we uw wensen en de eventuele mogelijkheden van de actuele woning- en vastgoedmarkt. Het is belangrijk om een goed beeld te krijgen van de kansen en risico’s waarbij vertrouwen voor ons het allerbelangrijkste is. Onze dienstverlening is in de basis gericht op een lange termijn samenwerking waardoor er vaak voor jaren contact is tussen Dop Vastgoedbeheer en zijn opdrachtgevers.Soms zelfs voor meerdere generaties en daar zijn wij enorm trots op.

In overleg maken wij een plan van aanpak en gaan wij voor u aan de slag. Hierbij wordt er een zoekprofiel vastgesteld en een selectie gemaakt van eventuele regio’s voor de spreiding van uw woningportefeuille. Omdat wij u bij het gehele traject kunnen begeleiden zijn wij voor veel investeerders een geschikte partner. Waar het begint met de aankoop van een woning of appartement gaan wij aansluitend verder met het vinden van een geschikte huurder en begeleiden wij u daarna met het beheer van het object. Wij zorgen voor o.a. de jaarlijkse huurindexatie maar ook voor de onderhoudscontracten van bijvoorbeeld de tuin of CV installatie. Loopt de huurovereenkomst af en zoekt u weer een nieuwe huurder of wilt u de woning verkopen? Dan staan wij voor u klaar. Alles onder één dak en altijd inzicht in uw situatie.

VAST CONTACTPERSOON!

U heeft als opdrachtgever uw eigen vaste contactpersoon binnen onze organisatie die volledig op de hoogte is van de woningen en huurders in uw portefeuille. De woningmarkt staat onder druk en efficiënt schakelen is essentieel waarbij ook ‘s avonds en in het weekend zich mogelijkheden voordoen. U kunt altijd contact opnemen met uw eigen adviseur die graag met u mee denkt.

WAAROM KIEZEN VOOR DOP VASTGOEDBEHEER?

Met onze jarenlange ervaring en landelijke dekking hebben wij op een breed vlak inzichtelijk gemaakt waar kansen zich voordoen. Wij kennen de beleggingsmarkt en bouwen samen met u aan uw portefeuille.

ONZE DIENSTEN

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Verhuur
  • Vastgoedbeheer
  • Vast contactpersoon
  • Landelijke dekking
  • Volledig ontzorgen