Aanzicht-1

NIEUWBOUW- EN HERONTWIKKELINGSPROJECTEN

Er komt aanzienlijk meer kijken bij de verhuur van nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten dan bij de verhuur van een individuele woning. Het team van Dop Vastgoedbeheer kent alle ins en outs van zowel het verhuren en beheren van nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten. Wij kunnen u als opdrachtgever op diverse gebieden ondersteunen. Bent u op zoek naar een professioneel team van specialisten voor het uitbesteden van het gehele verhuur en marketingtraject van? Dan zit u bij ons op de goede plek.

Wij dragen op professionele wijze zorg voor een georganiseerd verloop van uw ontwikkelingen. Vanwege ons ruime netwerk bestaande uit projectontwikkelaars, aannemers, gemeenten en woningbouwcorporaties is er veel ervaring bij onze makelaars aanwezig. Dit betekent korte lijnen, een betrokken team, flexibele inzet en eenduidige belangen.

DOP VASTGOEDBEHEER ALS MEEDENKEND ADVISEUR

Dop Vastgoedbeheer wordt vaak in het voortraject van nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten betrokken als meedenkend adviseur. Alvorens conclusies te trekken ten aanzien van de haalbaarheid van het plan, zorgen we op basis van een analyse van de locatie, de doelgroep(en), de (markt)ontwikkelingen en de sterke en zwakke punten van het geboden concept, inzichten en optimalisatievoorstellen voor een sterk onderbouwend voorstel. Onze brede expertise biedt daarbij voordeel. Adviezen voor de woningen worden gecombineerd met adviezen voor bijvoorbeeld een bedrijfsplint. Adviezen bij de keuze voor huur of koop worden door zowel makelaars als vastgoedbeheerders bekeken. Dit resulteert in heldere adviezen en optimale begeleiding bij uw vastgoedbeslissingen.

ADVIES OP MAAT EN VOLLEDIGE BEGELEIDING

We adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers landelijk bij diverse nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten. Denk hierbij aan het projectmatig verhuren, beheren en exploiteren van uw nieuwbouwproject. Door onze ervaring en kennis met diverse klein- en grootschalige projecten zijn wij snel in staat een project op te starten en aan de beoogde doelgroep te presenteren. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over de eventuele verkoop- en beleggingsmogelijkheden.