Aanzicht-1


BEHEREN VAN UW VERENIGING VAN EIGENAARS

Bent u op zoek naar een betrouwbare en service gerichte partij om uw VVE uit handen te geven? Dan bent u bij ons team aan het goede adres. U kunt bij Dop Vastgoedbeheer rekenen op korte lijnen en duidelijke communicatie. Wanneer u een appartement koopt, bent u niet alleen eigenaar van uw appartement maar ook mede-eigenaar van de gemeenschappelijke gedeelten in het appartementencomplex. U wordt automatisch lid van een Vereniging Van Eigenaars, kortweg VVE. Dit betekent dat u samen met de andere mede-eigenaren verantwoordelijk bent voor het gehele appartementencomplex. Het financieel en technisch beheer en het verzorgen van de administratie vraagt dan ook de nodige tijd en deskundigheid.

RUIME ERVARING MET HET BEHEREN VAN VERENIGING VAN EIGENAARS

Dop Vastgoedbeheer heeft ruime ervaring met het beheren van Vereniging Van Eigenaars. Ons kantoor heeft een vast aanspreekpunt en kennis op het terrein van vastgoedbeheer, financieel beheer, verzekeringen en schade-afhandeling, renovatie en bouwkundig woningonderhoud. Klanten nemen we uiterst serieus. Afspraak is afspraak. We streven naar optimale kwaliteit
van dienstverlening. Ook hechten wij veel waarde aan een persoonlijke band met de VvE-bestuurders; iedere vereniging heeft bij ons een vaste accountmanager. Dit blijkt mede bepalend voor ons succes.

WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR DOP VASTGOEDBEHEER?

  • Wij nemen de financiële zorg uit handen en geven u inzicht en advies met betrekking tot de financiën van uw VVE. Van jaarverslag tot meerjarenbegroting.
  • Voor elke Vereniging van Eigenaren hebben we één vast contactpersoon, welke op korte afstand van uw complex werkt. Lokale bekendheid is voor ons van belang.
  • Uw administratie wordt tot in de puntjes door ons geregeld. Denk hierbij aan het opstellen van contracten, verwerken van facturen, verzorgen van de correspondentie, inplannen van vergaderingen en het verslagleggen hiervan.

Is uw Vereniging van Eigenaars een zogeheten slapende VvE? Of is het een goedlopende VvE, maar kunnen jullie wel wat hulp gebruiken? Overweeg dan om (een gedeelte) van het beheer van uw VvE uit te besteden. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst. In overleg bepalen we wat uw VvE in eigen beheer doet en wat u uitbesteedt. Uitgangspunt in dat overleg zijn vanzelfsprekend de wensen van jullie als appartement eigenaren.